هرچه باید درباره عوارض واریس پا بدانید

مجله واریس
1402/06/25

در این مقاله عوارض واریس پا را بررسی می‌کنیم.

هرچه باید درباره عوارض واریس پا بدانید

کلینیک بهار زندگی

  • کادر پزشکی متخصص و مجرب
  • ارائه مسیر درمان ویژه، مختص هر بیمار
  • استفاده از تجهیزات پیشرفته و تکنولوژی روز دنیا
  • صرف زمان کافی برای مراجعین

ساعات کاری کلینیک

همه روزه به جز جمعه و روزهای تعطیل

09:00 - 21:00

واریس ممکن است در هر نقطه از بدن اتفاق بیفتد، اما این اختلال بیشتر در پاها دیده می‌شود. هزاران نفر در دنیا این عارضه رایج و شایع را در طول زندگی خود با ظهور رگ‌های پیچیده و متورم تجربه کرده‌اند. باتوجه‌به شیوع این عارضه، بهتر است که اطلاع دقیقی درباره عوارض واریس پا داشته باشید و اقدامات لازم را برای رفع این مشکل انجام دهید. فراموش نکنید که واریس نیز مانند هر عارضه دیگری می‌تواند برای سلامت شما مضر باشد. در نتیجه بهتر است در اولین فرصت به‌دنبال راهی برای رفع آن باشید.

در این مقاله شما را با عوارض واریس پا و خطراتی که ممکن است برای سلامتی شما داشته باشد آشنا می‌کنیم. با مراجعه به کلینیک پزشکی بهار زندگی، با استفاده از به‌روزترین روش‌ها و پیشرفته‌ترین دستگاه، عارضه واریس پا را به‌طور قطعی درمان کنید.

تورم مچ پا؛ یکی از عوارض اصلی واریس

یکی از اصلی‌ترین عوارض واریس پا، ورم مچ است. در اوایل ظهور واریس، شاهد تورم موقتی خواهید بود. معمولا تورم مچ پا در ساعات عصر دیده شده و بعد از چند ساعت استراحت در شب نشانه‌های آن محو می‌شود؛ اما در صورت تداوم این عارضه، جریان لنفی در طولانی‌مدت دچار آسیب می‌شود. در نتیجه تورم مچ پا به‌صورت دائمی همراه شما خواهد بود. در صورت ادامه‌دار شدن این عارضه، تورم ممکن است تا زانو هم پیشروی کند. برای جلوگیری از ابتلا به تورم مچ پا می‌توانید نسبت به درمان واريس با ليزر اقدام کنید.

تورم مچ از عوارض واریس پا

ایجاد زخم و لکه‌دار شدن پوست؛ از عوارض واریس پا

در صورت ابتلا به واریس و افزایش فشار وریدی، امکان ایجاد زخم وریدی افزایش می‌یابد. این زخم‌های دردناک اغلب در نزدیکی رگ‌های واریسی و به‌خصوص مچ پا ظاهر می‌شوند. در‌واقع تورم و مایعات اضافی جلوی تغذیه مناسب سطح پوست را می‌گیرد؛ بنابراین با هر آسیب اندک به پاها ممکن است زخم‌هایی روی پوست ایجاد شوند که تا چند ماه اثری از بهبودی در آن‌ها دیده نمی‌شود. به زخم واریس، زخم استاز یا زخم وریدی نیز می‌گویند. در صورت ابتلا به این عوارض واریس پا، متحمل هزینه‌های سنگینی برای درمان خواهید شد. در‌نتیجه سوالی که پیش می‌آید این است که برای واریس پا به چه دکتری مراجعه کنم؟ بهترین گزینه، مراجعه به متخصصین قلب و عروقی است که در زمینه درمان واریس نیز فعالیت دارند.

لخته شدن خون؛ یکی از عوارض رایج واریس پا

از یکی دیگر از عوارض واریس پا که بسیار رایج و خطرناک است، باید به لخته شدن خون اشاره کرد. اگر دچار واریس پا هستید و گاهی رگ‌های پای شما سفت و دردناک می‌شود، احتمال لخته شدن خون در رگ‌های سطحی وجود خواهد داشت. لخته شدن خون در رگ‌های سطحی می‌تواند زمینه‌ساز مشکلات بزرگ‌تری همچون ترومبوفلبیت عمقی و آمبولی ریه شود. در نتیجه برای جلوگیری از مشکلات جدی در صورت مشاهده علائم واریس پا در اولین فرصت به پزشک متخصص مراجعه کنید. برای از بین بردن لخته‌های سطحی ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد‌انعقادی داشته باشید. با مصرف این دارو از پیشرفت لخته و آمبولی احتمالی جلوگیری کنید.

لخته شدن خون از عوارض خطرناک واریس پا

آشنایی با عوارض واریس پا در جوانی

تصور کلی بر این است که اغلب افراد مسن دچار واریس پا می‌شوند؛ اما برخی از افراد از همان سنین پایین و در جوانی نشانه‌های واریس پا را مشاهده می‌کنند. علت واریس پا در جوانی در واقع همان علل شایع واریس در بزرگسالی است. هر چند معمولا واریس در جوانی نسبت به واریس در سنین بالا عارضه کمتری دارد، اما خطر عوارض جدی واریس در برخی از جوانان نیز دیده می‌شود. همچنین افراد جوان تحرک و فعالیت بیشتری نسبت به افراد مسن دارند. در نتیجه با انجام حرکات ورزشی و تحرک مناسب می‌توان سوخت‌وساز بدن را افزایش داد. این موضوع منجر به حفظ تناسب اندام بدن می‌شود و به جریان بهتر خون در رگ‌ها کمک می‌کند.

مشکل خونریزی در صورت ابتلا به واریس پا عنکبوتی

زمانی‌که رگ‌های سطحی دچار تورم می‌شوند، ممکن است با هر ضربه‌ای دچار خون‌ریزی شوند. از آنجایی‌که رگ‌های افرادی که دچار واریس پا هستند، متورم است، فشار خون‌ریزی شدید خواهد بود. در نتیجه متوقف کردن خون‌ریزی کار چندان راحتی نیست. در چنین شرایطی برای کاهش شدت خروج خون و متوقف کردن آن، فرد باید دراز بکشد و پاهای خود را بالا ببرد. سپس با فشار مستقیم به زخم به مدت 20 تا 30 دقیقه خون‌ریزی قطع می‌شود. در‌صورتی‌که بعد از انجام این مراحل همچنان شاهد خون‌ریزی بودید، سریعا با اورژانس تماس بگیرید. برای جلوگیری از ابتلا به این عارضه می‌توانید واریس پا را با روش غیرتهاجمی به نام اسکلروتراپی واریس درمان کنید.

خونریزی مکرر در افراد مبتلا به واریس

نارسایی وریدی؛ از عوارض واریس پشت زانو

در بعضی افرادی که به عارضه واریس پا دچار هستند، جریان خون برای مدت زمان طولانی مختل می‌شود. در نتیجه تبادل اکسیژن و پردازش مواد مغذی و زائد به‌درستی انجام نخواهد شد. در چنین شرایطی گفته می‌شود که فرد به عارضه نارسایی مزمن وریدی دچار شده است. ابتلا به این عارضه می‌تواند باعث تغییر رنگ پوست، ورم پا، زخم و مشکلات دیگر شود. حرکات ورزشی و تغذیه مناسب مواردی هستند که برای درمان خانگی واریس پا به کار برده می‌شوند؛ اما مشکل واریس پا شما مزمن است، توصیه می‌کنیم که برای حل این عارضه به پزشک متخصص مراجعه کنید و از روش درمان واریس با لیزر کمک بگیرید.

تغییر رنگ پوست، ورم پا و زخم از عوارض واریس پا

درمان قطعی واریس پا با لیزر در کلینیک بهار زندگی

در این مقاله با عوارض واریس پا آشنا شدیم. در‌صورت درمان واریس پا و انجام حرکات اصلاحی می‌توانید از ابتلا به این عوارض که سلامت شما را به‌خطر می‌اندازد جلوگیری کنید. همچنین رژیم غذایی با فیبر بالا و نمک کم می‌تواند احتمال ابتلا به واریس پا را کاهش دهد.

کلینیک بهار زندگی با بهره‌مندی از بهترین متخصصین قلب و عروق و جراحان قلب به‌صورت تخصصی در زمینه درمان واریس در خدمت شما عزیزان است. در‌صورت تمایل و رزرو وقت برای معاینه، با شماره 02122642277 تماس بگیرید.

نظرات کاربران

  1     +     6   =

support image

نیاز به مشاوره دارید؟

021-22642277

همین حالا با ما تماس بگیرید...

  +     1   =   6  

در حال ارسال...

Copyright 2024 bahar-e-zendegi.com