علت گرفتگی رگ پای چپ چیست؟

دانستنی ها
1402/06/25

در این مقاله به بررسی علت گرفتگی عروق پای چپ و روش‌های درمان آن می‌پردازیم.

علت گرفتگی رگ پای چپ چیست؟

کلینیک بهار زندگی

  • کادر پزشکی متخصص و مجرب
  • ارائه مسیر درمان ویژه، مختص هر بیمار
  • استفاده از تجهیزات پیشرفته و تکنولوژی روز دنیا
  • صرف زمان کافی برای مراجعین

ساعات کاری کلینیک

همه روزه به جز جمعه و روزهای تعطیل

09:00 - 21:00

گرفتگی رگ‌ها احتمال حمله و سکته قلبی را افزایش می‌دهد. گرفتگی عروق پا یا شریان‌های اصلی یک مشکل شایع در گردش خون است. در این بیماری عروق باریک موجب کاهش جریان خون در اندام می‌شوند. عوامل مختلفی در گرفتگی عروق پا تاثیرگذار است و با روش‌های مناسب می‌توان از این بیماری پیشگیری کرد. در این مقاله از مجله بهار زندگی در رابطه با گرفتگی رگ پای چپ صحبت خواهیم کرد و اشاره‌ای کوتاه به درمان این بیماری خواهیم داشت. بعد از خواندن این مقاله با راهکارهای درمان گرفتگی عروق به‌خوبی آشنا خواهید شد.

راه رفتن با درد؛ علائم گرفتگی عروق پا

در اکثر موارد بیماران دچار گرفتگی عروق پا نشانه خاصی از بیماری را حس نمی‌کنند یا علائم اندکی دارند که شامل درد عضلات پا در هنگام راه رفتن است. این افراد در هنگام راه رفتن دچار درد یا احساس گرفتگی در عضلات می‌شوند و بعد از چند دقیقه استراحت مشکل برطرف می‌شود.

درد عضلانی به‌صورتی است که در برخی فعالیت‌های روزمره به‌خوبی آثار خود را نمایش می‌دهد و شدت درد متفاوت است. در برخی اوقات درد به‌قدری شدید است که افراد برای ادامه فعالیت‌ها دچار مشکل می‌شوند. علائمی مانند تغییرات کوچک در رنگ پا یا ضعف و بی‌حسی در پا نیز از علائم گرفتگی عروق پا هستند. گاهی اوقات ممکن است علت گرفتگی رگ پای چپ واریس باشد. برای اینکه بیشتر با علائم گرفتگی رگ پا آشنا شوید، باید بدانید واریس پا چیست و چه مشکلاتی را برای فرد ایجاد می‌کند. در ادامه درباره اختلال واریس بیشتر توضیح می‌دهیم:

ابتلا به واریس پا؛ یکی از علت‌های احساس درد و گرفتگی رگ در پاها

واریس پا به دلیل اختلال سیاهرگ‌های پا و به‌علت اختلال دریچه های داخل سیاهرگ ایجاد می‌شود. از علل واریس پا می‌توان به ژنتیک، شغل و سبک زندگی اشاره کرد. عروق واریسی معمولا به‌صورت برجسته هستند و حالت پیچ‌خوردگی دارند که در پاها به‌خوبی دیده می‌شوند. واریس پا یکی از اختلال‌های متداولی است که افراد بسیاری را درگیر می‌کند. برای درمان واریس پا روش‌هایی مانند لیزر و اسکلروتراپی وجود دارند. برای انتخاب بهترین روش می‌توانید با پزشکان کلینیک بهار زندگی مشورت کنید.

درد فراوان در گرفتگی عروق پا

اختلال در سرخرگ‌ها؛ یک علت دیگر گرفتگی رگ پای چپ

سرخرگ‌ها رگ‌های خونی هستند که خون غنی از اکسیژن را در سراسر بدن پخش می‌کنند. سرخرگ‌ها به مغز و نوک انگشتان وصل می‌شوند. جریان خون از عروق سالم به‌راحتی گذر می‌کند. اما در عروقی که گرفتگی دارند، پلاک در دیواره‌های عروقی ایجاد می‌شود که پلاک‌های شریانی، جریان خون را کاهش می‌دهند یا در برخی موارد مسیر جریان خون را مسدود می‌کنند.

علت گرفتگی رگ پای چپ در برخی مواقع به‌ دلیل اختلالی است که در سرخرگ‌ها ایجاد می‌شود. زمانی که گرفتگی شریان‌ها ادامه داشته باشد و فرد بیمار به پزشک متخصص مراجعه نکند، هنگام استراحت نیز این گرفتگی‌ها ایجاد می‌شود. برای جلوگیری از ابتلا به واریس پا در جوانی یا میانسالی گرفتگی عروق را کاملا جدی بگیرید.

گرفتگی رگ پای چپ در هنگام استراحت

فشار خون بالا از علت‌های گرفتگی رگ پای چپ

پرفشاری خون به معنی بالا بودن میزان فشاری است که بر اثر برخورد خون با دیواره سرخرگ‌ها ایجاد می‌شود. فشار خون بالا باعث سر درد، سرگیجه، تنگی‌نفس یا تاری دید خواهد شد. کسانی که فشار خون بالا دارند، در معرض گرفتگی عروق خونی قرار دارند. علائم واریس پا و گرفتگی عروق تقریبا یکسان هستند و فشار خون بالا روی هر 2 بیماری اثرگذار است.

اگر به فشار خون بالا مبتلا هستید از مصرف سیگار و نوشیدنی‌های الکلی جدا پرهیز کنید. مصرف سیگار و الکل یکی از دلایل باریک شدن رگ‌های خونی و تحت فشار قرار گرفتن سرخرگ‌ها است که در ادامه به گرفتگی رگ پا منجر می‌شود.

تغییر سبک زندگی برای حل مشکلات عروقی و باز شدن رگ‌ها

داشتن تغذیه سالم و مصرف غذاهای سلامت موجب کاهش بیماری‌های عروقی می‌شود. حذف مصرف بیش از حد نمک در وعده‌های غذایی اولین کار مفیدی است که برای رفع مشکلات عروقی و گرفتگی رگ پای چپ باید انجام دهید. بعد از آن مصرف مواد غذایی مناسب و سالم است.

مواد غذایی که پتاسیم و منیزیم و فیبر دارند برای کنترل گرفتگی عروق مفید هستند. برای در امان ماندن از عوارض واریس پا که گرفتگی رگ‌ها یکی از آن‌هاست، تغییر سبک زندگی را فراموش نکنید.

درمان گرفتگی رگ پای چپ

ورزش و پیاده‌روی روزانه برای درمان گرفتگی رگ پای چپ

ورزش و پیاده‌روی مداوم برای حفظ سلامت بدن لازم و ضروری است. با انجام ورزش‌های مفید می‌توانید از بروز بیماری‌هایی همچون گرفتگی رگ پا، فشار خون بالا یا قند و چربی جلوگیری کنید. توصیه می‌کنیم برای سلامت بدن ورزش‌های هوازی را در دستور کار قرار دهید. در 30 دقیقه دویدن با سرعت معمولی حدود 350 تا 400 کالری مصرف خواهید کرد. با انجام ورزش روزانه کیفیت زندگی بالاتر می‌رود و گرفتار بیماری‌های قلبی و عروقی نخواهید شد.

درمان خانگی گرفتگی رگ پا با ورزش مستمر

علت گرفتگی رگ پا در خواب؛ مشکلی آزاردهنده و نفس‌گیر

تجربه گرفتگی عضلات پا در خواب برای افرادی که گرفتگی عروق دارند متداول است. گرفتگی عضلات پا در واقع اسپاسم‌هایی هستند که به‌صورت غیرارادی انجام می‌شوند. در این گرفتگی عضلات منقبض می‌شوند و چرخه خواب را مختل می‌کنند. درصورتی‌که گرفتگی پا در خواب با نظر پزشک متخصص درمان نشود، ممکن است مشکلات فراوانی از جمله بی‌خوابی برای افراد ایجاد کند. گرفتگی رگ پا احتمال دارد یکی از علائم واریس پا باشد، با مراجعه به دکتر واریس پا می‌توانید این مشکل را برطرف کنید.

درمان گرفتگی رگ پای چپ با مشاوره پزشکان متخصص کلینیک بهار زندگی

در این مقاله علت گرفتگی رگ پای چپ و سایر عروق بدن را بررسی کردیم و اشاره‌ای به درمان این بیماری داشتیم. به‌طورکلی با در نظر گرفتن زندگی سلامت و مصرف غذاهای سالم و انجام ورزش‌های روزانه از مشکلات قلبی و عروقی در امان خواهید بود. زمانی که دچار گرفتگی رگ پا شدید با انجام کشش‌های مستمر از این مشکل رها خواهید شد. در‌صورتی‌که همچنان مشکل ادامه داشت، حتما به پزشک مراجعه کنید.
در کلینیک بهار زندگی کلیه خدمات مربوط به مشکلات قلب و عروق ارائه می‌شود. پزشکان متخصص کلینیک بهار زندگی در این زمینه بهترین راه درمان را پیشنهاد می‌دهند و مجهزترین امکانات درمانی در این کلینیک موجود است.

نظرات کاربران

  +     5   =   8  

  • محمد 1403/02/27

    سلام و عرض ادب: من ۳۷ سالمه دیسک کمر(دوتا دیسکم زده بیرون) و سیاتیک دارم ‌و کانال نخاعیم هم تنگه به واسته دیسکم.سیگاریم هستم. الان یه هفته ای میشه که مدام عضله ساق پای چپم میگیره فرقی هم نمیکنه شب باشه یا روز.به طور عجیبی با کوچکترین حرکت میگیره و باید مراقب زاویه پام باشم چون اگر دقت نکنم بلافاصله میگیره عضلش.اونایی که تجربه دارن میدونن که چقدر وحشتناکه دردش و اشک آدم در میاد از شدت دردش. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🙏

    پاسخ دهید
    • مدیر وب سایت 1403/02/27

      درود و با احترام. با توجه به شرایط، حتما به «فوق تخصص درد» مراجعه کنید. با آرزوی سلامتی برای شما.

  • حمید وفایی 1403/06/19

    سلام عرض ادب و احترام بابام ۶۵ سالشه ماهیچه پای چپ از لنگن به پایین شدیدا گرفته پیش دکتر مغزو اعصاب و دکتر عصب رفتیم گفتن چیز خاصی نیست ولی متاسفانه به زور میتونه چنوقدم برداره و درد شدیدی داره چکار باید بکنیم و پیش چه دکتری بریم

    پاسخ دهید
    • مدیر وب سایت 1403/06/19

      سلام و عرض ادب. تست عروقم باید بگیرند..و از نظر عروق پا هم بررسی بشوند.و پزشک قلب و عروق و ارتوپد هم ایشان راببینند..

support image

نیاز به مشاوره دارید؟

021-22642277

همین حالا با ما تماس بگیرید...

  -     4   =   4  

در حال ارسال...

Copyright 2024 bahar-e-zendegi.com