هر آنچه که راجع به واریس پشت زانو لازم است بدانید!

مجله واریس
1402/06/26

در این مقاله پیرامون واریس پشت زانو، علل به وجود آمدن، علائم و روش درمان این عارضه صحبت می‌کنیم.

هر آنچه که راجع به واریس پشت زانو لازم است بدانید!

کلینیک بهار زندگی

  • کادر پزشکی متخصص و مجرب
  • ارائه مسیر درمان ویژه، مختص هر بیمار
  • استفاده از تجهیزات پیشرفته و تکنولوژی روز دنیا
  • صرف زمان کافی برای مراجعین

ساعات کاری کلینیک

همه روزه به جز جمعه و روزهای تعطیل

09:00 - 21:00

آیا می‌دانستید واریس پشت زانو، یکی از شایع‌ترین مدل‌های واریس بین بانوان و آقایان است؟ واریس پشت زانو به دلایل مختلفی مثل ژنتیک، وزن بالا و فشار آمدن به دیواره عروق اتفاق می‌افتد. درصورت درمان نکردن این اختلال، احتمال بروز عوارض واریس پشت زانو مثل درد، گرفتگی پا، التهاب و ایجاد لخته‌های خونی در عروق وجود دارد. در این مقاله پیرامون واریس پشت زانو، علل، علائم و راهکارهای درمان واریس صحبت می‌کنیم. با صرف زمانی کوتاه می‌توانید اطلاعات جامع و ارزشمندی در زمینه این اختلال شایع عروقی کسب کنید.

التهاب، تغییر رنگ عروق و درد؛ مهم‌ترین نشانه‌ها و علائم واریس پشت زانو

اختلال واریس پشت زانو، علائم و نشانه‌های مختلفی دارد. در ادامه این بخش از مقاله، چند مورد از مهم‌ترین علائم این اختلال را بررسی خواهیم کرد:

  • التهاب و احساس سوزش و درد در پشت زانو، یکی از رایج‌ترین علائم این اختلال است. درصورت احساس درد در این قسمت، در سریع‌ترین زمان ممکن به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید تا با درمان فوری واریس پا، سوزش و درد واریس پشت زانو را برطرف کند.
  • گاهی مواقع اختلال واریس پشت زانو منجر به ایجاد خارش و نبض (اصطلاحا زُق زُق) در ناحیه پشت پا می‌شود. بعضی از بیماران بر اثر بروز واریس در پشت زانو، احساس خارش شدید و تحمل‌ناپذیری را تجربه می‌کنند.
  • تغییر رنگ رگ‌های پشت زانو به آبی، بنفش یا قرمز، یکی از مهم‌ترین علائمی است که اکثر افراد مبتلا به واریس در ناحیه پشت زانو، تجربه می‌کنند.
  • بعضی مواقع بروز واریس در ناحیه پشت زانو با لخته شدن خون در عروق این ناحیه از پا همراه است. این لخته‌های خون برای سلامتی فرد خطرناک هستند و باید فورا درمان شوند.

برخی از مواقع بروز واریس در ناحیه پشت زانو، فقط باعث تغییر رنگ رگ‌ها می‌شود و هیچ درد، سوزش یا خارشی به همراه ندارد. در چنین شرایطی، به پزشک مراجعه کنید تا از خطرناک بودن یا نبودن رگ‌های واریسی مطمئن شوید. با راهکارهای مناسبی که پزشک برای شما تجویز می‌کند، این علائم را به‌راحتی برطرف می‌کنید.

علائم واریس پشت زانو چیست؟

نگاهی به علت واریس پشت زانو؛ از ژنتیک تا فشار آمدن به عروق

برای درک اصلی‌‎ترین علت واریس پشت زانو باید فرایند ابتلا به عارضه واریس را بررسی کنیم. این اختلال در سیاهرگ‌های بدن رخ می‌دهد. سیاهرگ‌ها، وظیفه انتقال خون از اندام‌ها به قلب را بر عهده دارند. سیاهرگ‌های پا باید خون را به سمت قلب روانه کنند و برای این هدف، خون باید خلاف جاذبه زمین حرکت کند. سیاهرگ‌ها، دریچه‌ای به نام دریچه لانه‌کبوتری دارند که وقتی بسته می‌شود، جلوی بازگشت خون به اندام‌ها را می‌گیرد. تضعیف یا تخریب دریچه لانه‌کبوتری سیاهرگ‌های ناحیه پشت زانو، علت اصلی نمایان شدن رگ واریس پشت زانو است.

یکی دیگر از عوامل اصلی بروز واریس، وراثت یا عوامل ژنتیکی است. افزایش وزن، مصرف مداوم سیگار، جنسیت (آمار ابتلای بانوان به واریس، بیشتر از آقایان است) و بارداری نیز در بروز واریس در ناحیه پشت زانو نقش دارند. ایستادن و نشستن طولانی‌مدت باعث فشار آمدن به عروق پا در ناحیه پشت زانو، تضعیف دیواره عروق و ابتلا به واریس می‌شود. با ضعیف شدن دیواره عروق پا و شدید شدن واریس پشت زانو، احتمال گرفتگی رگ پا در هنگام خواب یا بیداری وجود دارد.

اختلال در عملکرد سیاهرگ‌های پا؛ علت واریس پشت زانو

بررسی راهکارهای درمان واریس پشت زانو

روش‌های مختلفی برای درمان واریس پشت زانو وجود دارد. برای درمان و برطرف کردن عوارض واریس پشت زانو، قبل از هر کار به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید. پزشک پس از معاینه و بررسی‌های لازم، بهترین راهکارهای درمانی را برای شما تجویز می‌کند. در ادامه به چند مورد از راهکارهای درمانی متداول برای درمان این عارضه اشاره شده است:

  • درمان واریس ناحیه پشت زانو با لیزر، یکی از بهترین و سریع‌ترین روش‌های درمان واریس است.
  • اسکلروتراپی یکی دیگر از روش‌های عالی برای درمان واریس است. در روش اسکلروتراپی واریس، ماده‌ای به درون عروق واریسی تزریق و عروق مسدود می‌شود. با مسدود شدن عروق، خون راهش را از رگ دیگری پیدا می‌کند و رگ‌های واریسی به‌تدریج از بین می‌روند.
  • استفاده از جوراب واریس، مصرف پمادهای موضعی واریس، ورزش منظم و رژیم غذایی مناسب از روش‌های موثر در درمان خانگی واریس پشت زانو هستند. استراحت دادن به پاها و قرار دادن آن‌ها در سطح بالاتر نسبت به بدن در هنگام استراحت، جلوگیری از نشستن و ایستادن‌های مداوم و طولانی‌مدت نیز به درمان واریس ناحیه پشت زانو کمک می‌کند.

راهکارهای درمانی مذکور، جزو بهترین و موثرترین روش‌ها برای درمان واریس ناحیه پشت زانو هستند. متخصصان قلب و عروق عموما این روش‌ها را برای درمان واریس تجویز می‌کنند.

لیزر درمانی؛ بهترین راه درمان واریس پشت زانو

آیا درمان خانگی واریس پشت زانو با طب سنتی امکان‌پذیر است؟

علاوه‌بر اسکلروتراپی و لیزر درمانی، روش‌های کارآمد و موثر طب سنتی به درمان واریس ناحیه پشت زانو کمک می‌کنند. برای انتخاب روش مناسب درمان واریس، به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید. پزشک متخصص پس از معاینه و بررسی اختلال، به شما خواهد گفت که از بین اسکلروتراپی واریس، لیزر درمانی و روش‌های درمان سنتی، کدام مورد برای شما مناسب‌تر است.

مصرف قرص‌های حاوی عصاره دانه شاه بلوط هندی مثل قرص ونوگل و استفاده موضعی از سرکه سیب و روغن‌هایی مثل اسطوخودوس، بومادران، رزماری و کاج دریایی، نیز برای درمان واریس مفید است. برای مصرف سرکه سیب یا روغن‌های گیاهی، هر صبح و شب، چند قطره سرکه سیب یا روغن را روی رگ‌های واریسی بمالید.

بهبود واریس پشت زانو با استفاده از روغن‌های گیاهی

 

مراجعه به متخصص قلب و عروق؛ قطعی‌ترین راه درمان واریس پشت زانو

در این مقاله به‌طورکامل با واریس زانو آشنا شدیم و اطلاعات جامعی درمورد علل، علائم و راهکارهای درمان این اختلال عروقی در اختیارتان قرار دادیم. اولین گامی که برای درمان واریس پشت زانو باید بردارید، مراجعه به پزشک متخصص قلب و عروق کارکشته و باتجربه است. این پزشک متخصص، پس از معاینه و بررسی اختلال با تجهیزات به‌روز، راهکارهای مناسب و موثر برای درمان واریس پشت زانو را برای شما تجویز می‌کند.

کلینیک تخصصی بهار زندگی با کادر حرفه‌ای و مجرب و تجهیزات به‌روز و تخصصی در زمینه درمان واریس، آماده خدمت‌رسانی به بیماران و متقاضیان درمان واریس خفیف و شدید است. آیا تاکنون واریس پشت زانو را تجربه کرده‌اید؟ شما از چه روشی برای درمان این اختلال استفاده کردید؟ از نظر شما، بهترین روش برای درمان خانگی واریس پشت زانو چیست؟ لطفاً نظرها، پیشنهادها و تجربیات خود در زمینه واریس پشت زانو را با ما و سایر همراهان در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

نظرات کاربران

  6     -   =   2  

support image

نیاز به مشاوره دارید؟

021-22642277

همین حالا با ما تماس بگیرید...

  8     -   =   5  

در حال ارسال...

Copyright 2024 bahar-e-zendegi.com