داروی واریس پا چیست؟

مجله واریس
1402/06/25

در این مقاله چند مورد از داروهای درمان واریس پا را بررسی می‌کنیم.

داروی واریس پا چیست؟

کلینیک بهار زندگی

  • کادر پزشکی متخصص و مجرب
  • ارائه مسیر درمان ویژه، مختص هر بیمار
  • استفاده از تجهیزات پیشرفته و تکنولوژی روز دنیا
  • صرف زمان کافی برای مراجعین

ساعات کاری کلینیک

همه روزه به جز جمعه و روزهای تعطیل

09:00 - 21:00

واریس پا یکی از عارضه‌های تلخ و دردناکی است که برخی از افراد در طول زندگی خود آن را تجربه می‌کنند. ابتلا به واریس مشکل‌های متعددی را برای شخص ایجاد می‌کند؛ به همین دلیل،  افراد مبتلا به این اختلال همواره به‌دنبال مناسب‌ترین داروی واریس پا و بهترین روش درمان آن هستند. با‌توجه‌به اهمیت این موضوع، در این مقاله قصد داریم پمادها و داروهای واریس پا را معرفی کنیم. البته این داروها درمان قطعی واریس نیستند و صرفا در کاهش علائم، درد و خستگی پاها موثر خواهند بود. مطالعه این مطلب فقط 5 دقیقه از وقتتان را می‌گیرد؛ اما به شما قول می‌دهیم که پس از خواندن آن می‌توانید از شدت درد و علائم عارضه تلخ واریس پای خود بکاهید و اطلاعاتی در مورد درمان واریس پا بدست بیارید.

قرص واریس ونوگل؛ قرص واریس گیاهی حاوی عصاره دانه شاه بلوط هندی

در پاسخ به این سوال که بهترین داروی واریس چیست، ابتدا قرص گیاهی ونوگل را معرفی می‌کنیم. قرص ونوگل یکی از داروهای گیاهی است که برای درمان کمکی واریس سطحی و عمیق وریدی و کاهش درد و سنگینی ساق پاها مورد‌ استفاده قرار می‌گیرد.

ماده اصلی تشکیل‌دهنده این داروی واریس پا عصاره گیاه شاه بلوط هندی است. عصاره این گیاه با آزاد کردن ماده‌ای به‌نام پروستاگلاندین در بدن، به حفظ عملکرد طبیعی غشای وریدها و کم کردن ورم پاها کمک می‌کند. قرص ونوگل باید حتما با تجویز پزشک معالج مصرف شود؛ بنابراین نباید این دارو را به‌صورت خودسرانه مصرف کنید.

قرص واریس ونوگل؛ بهترین قرص واریس گیاهی

قرص فیتوون؛ داروی واریس پا حاوی عصاره‌های گیاهی موثر

یکی دیگر از قرص‌های گیاهی که معمولا برای درمان واریس پا توسط پزشک تجویز می‌شود، قرص فیتوون است. این دارو نیز درست مانند قرص ونوگل از ماده موثر عصاره شاه بلوط هندی تشکیل می‌شود. قرص فیتوون به بهبود علائم نارسایی مزمن وریدی مانند واریس و کاهش احساس سنگینی و درد در پاها، خارش و گرفتگی عضلات ناشی از عارضه واریس کمک خواهد کرد.

با وجود اینکه استفاده از عصاره شاه بلوط هندی در کاهش علائم واریس با موفقیت همراه است؛ اما حتما باید برای درمان قطعی این اختلال دردناک به بهترین دکتر واریس پا مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که مصرف خودسرانه هیچ‌کدام از داروهای واریس توصیه نمی‌شود. پزشک با بررسی شرایط هر بیمار، دارو و روش درمان مناسب وی را تجویز خواهد کرد.

قرص فیتوون؛ داروی واریس پا

قرص ونوویتال برای درمان واریس؛ مناسب کاهش درد و خستگی پاها

سومین داروی واریس پا که قصد معرفی آن را داریم نیز حاوی عصاره شاه بلوط هندی است. امروزه از قرص ونوویتال هم برای درمان واریس یا پیش‌گیری از شدت علائم عارضه واریس استفاده می‌شود. این قرص با تقویت دیواره عروق به درمان نارسایی مزمن شبکه سیاهرگی و عوارض آن از قبیل خارش، درد، گرفتگی و احساس سنگینی در پاها کمک می‌کند.

ممکن است پزشک معالج پس از معاینه فیزیکی فرد بیمار و مشاهده نشانه واریس پا در بدن فرد، این داروی درمان واریس را برای وی تجویز کند. با‌این‌حال، این داروها معمولا برای کاهش شدت علائم اختلال واریس مصرف می‌شوند و برای درمان قطعی آن باید از روش‌های درمانی مانند لیزر یا جراحی استفاده کنید.

قرص ونوویتال؛ داروی کاهش شدت علائم عارضه واریس پا

قرص دافلون؛ داروی درمان واریس پا و هموروئید

قرص دافلون یک داروی تجویزی است که برای بهبود جریان خون و کاهش التهاب وریدی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله موارد مصرف این دارو می‌توان به اختلال واریس پا، هموروئید، تورم و درد ناشی از اختلال وریدی و کرامپ‌های شبانه پا اشاره کرد. این دارو نیز فقط باید تحت نظارت دکتر و با تجویز متخصص مصرف شود. معمولا پزشکان در کنار تجویز چنین داروهایی به بیماران روش‌های درمان خانگی واریس پا را نیز توصیه می‌کنند؛ روش‌هایی که به کاهش درد ناشی از این عارضه کمک خواهند کرد.

کاهش شدت علائم عارضه واریس با بهترین کرم واریس پا

بسیاری از افراد مبتلا به اختلال واریس به‌دنبال یافتن اسم پماد واریس پا می‌گردند. یکی دیگر از داروهایی که برای درمان و کاهش علائم عارضه واریس پا مورد استفاده قرار می‌گیرد، انواع کرم‌ها و پمادهای واریس پا هستند. از میان بهترین کرم‌های واریس پا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کرم ونوگل (Venogl): این کرم حاوی عصاره‌های گیاهی از‌جمله عصاره گیاه شاه بلوط هندی است که به تقویت دیواره سیاهرگ‌ها و کاهش علائم واریس کمک می‌کند.
  • کرم ونووین: این کرم از عصاره گیاه برگ انگور قرمز تشکیل می‌شود. فلاونوئیدهای موجود در کرم ونووین در کاهش درد و علائم واریس موثر هستند.
  • کرم واری‌استاپ: برخی از پزشکان کرم واری‌استاپ را برای کاهش شدت درد و سایر علائم اختلال واریس تجویز می‌کنند.
  • کرم واریکاست: کرم واریکاست در درمان رگ‌های واریسی سطحی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

امروزه برای کاهش علائم عارضه واریس پا در جوانی یا سنین بالاتر از پمادهای دیگری مانند کرم ونوویتال دینه و ژل موضعی واریس واریژل رازک نیز استفاده می‌شود.

درمان واریس با بهترین کرم واریس پا

داروی تزریقی آسکلرا؛ درمان رگ‌های واریس با قطر کمتر از سه میلی‌متر

آمپول آسکلرا یک داروی تزریقی است که از گذشته‌ تا به امروز برای درمان عارضه واریس تجویز می‌شود. این دارو به بهبود لخته‌های خونی و بافت‌های زخم درون انواع مشخصی از رگ‌ها کمک خواهد کرد. البته پزشکان این داروی واریس پا را برای درمان رگ‌های واریس با قطر کوچک‌تر از سه میلی‌متر تجویز می‌کنند.

امروزه برای درمان علائم ناشی از واریس، از داروهای دیگری مانند پولیدوکانول، اتامولین، سوترادسول و بسیاری از قرص‌ها و داروهای تزریقی دیگر استفاده می‌شود. نکته مهم اینجاست که همه این داروها فقط به کم شدن درد، کوفتگی، خستگی و کاهش علائم این عارضه کمک می‌کنند. اگر قصد دارید یک بار برای همیشه، از شر اختلال دردناک واریس خلاص شوید، باید به روش‌های درمانی نوین مانند لیزر‌درمانی روی بیاورید.

معجزه درمان واریس پا در مرکز لیزر واریس بهار زندگی

در این مقاله بهترین داروی واریس پا را معرفی کردیم؛ داروهایی که زندگی را برای افراد مبتلا به این اختلال راحت‌تر می‌کنند. اما برای درمان قطعی واریس پا، پیشنهاد می‌کنیم از روش‌های جدید لیزردرمانی و اسکلروتراپی استفاده کنید.

برای درمان قطعی واریس پا با لیزر می‌توانید از پزشکان متخصص کلینیک بهار زندگی کمک بگیرید. مجموعه درمانی بهار زندگی با بهره‌مندی از مجرب‌ترین پزشکان و متخصصان، هزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه را برای درمان واریس با لیزر در‌نظر گرفته است تا همه افراد بتوانند به‌راحتی برای درمان این عارضه اقدام کنند. اگر در رابطه با درمان واریس با لیزر سوالی دارید، آن را در قالب کامنت با کارشناسان ما به اشتراک بگذارید.

نظرات کاربران

  8     -   =   6  

  • پیمان عبدالخانی 1402/06/26

    باسلام و احترام مادر من هم واریس دارد و قندی سن آن ۶۰ سال به بالا کف پاش سنگینی می کند و درد از زانو تا کف پا دارد و پشت ساق پا گلوله های از جمع شدگی حالت چربی کوچک دارد لطفا راهنمایی کنید باسپاس

    پاسخ دهید
    • مدیر وب سایت 1402/07/21

      با سلام و احترام. با توجه به اینکه مادر شما دیابت دارند، باید در وهله اول توسط پزشک دیابت ویزیت بشن، تا نوع دیابت مشخص بشه. برای واریس پا هم باید توسط پزشک ویزیت بشن، بعضی از واریس‌ها با دارو، برخی با لیزر و برخی با اسکلروتراپی درمان میشن. اما اگر واریس زیاد باشه، نیاز به لیزر داخل عروقی هست. به همین خاطر بدون ویزیت شدن، نمی‌تونیم نظر دقیقی به شما بدیم. برای سایر علائمی که عرض کردید هم به همین منوال. برای اینکه اطلاعات بیشتری داشته باشین. میتونین شماره تماستون رو بذارید، تا براتون ویزیت رایگان اولیه در نظر بگیریم و باهاتون تماس بگیریم.

support image

نیاز به مشاوره دارید؟

021-22642277

همین حالا با ما تماس بگیرید...

  2     +   =   6  

در حال ارسال...

Copyright 2024 bahar-e-zendegi.com