برای درمان واریس چه بخوریم؟

مجله واریس
1402/06/25

در این مقاله بهترین رژیم غذایی برای جلوگیری از ابتلا به واریس را بررسی می‌کنیم.

برای درمان واریس چه بخوریم؟

کلینیک بهار زندگی

  • کادر پزشکی متخصص و مجرب
  • ارائه مسیر درمان ویژه، مختص هر بیمار
  • استفاده از تجهیزات پیشرفته و تکنولوژی روز دنیا
  • صرف زمان کافی برای مراجعین

ساعات کاری کلینیک

همه روزه به جز جمعه و روزهای تعطیل

09:00 - 21:00

یکی از بیماری‌های شایع بین زنان و مردان، واریس پا است. درمان‌های مختلفی برای واریس پا وجود دارد که با چند جلسه درمان ممکن است مشکل واریس برطرف شود. کسانی که به واریس پا مبتلا هستند، برای درمان باید دستورات پزشک را جدی بگیرند و همچنین رژیم غذایی را به‌خوبی رعایت کنند. رژیم غذایی برای درمان واریس چندان پیچیده و سخت نیست. فقط کافی است در وعده‌های مختلف غذایی چند نکته را رعایت کرد. در این مقاله از مجله بهار زندگی قصد داریم به سوال «برای درمان واریس چه بخوریم» پاسخ دهیم و اشاره‌ای به غذاهای سالم و مفید برای درمان واریس پا خواهیم داشت. اگر شما هم با واریس پا دست‌و‌پنجه نرم می‌کنید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

نوشیدن آب؛ راه‌حلی مناسب برای درمان واریس

معمولا کارشناسان توصیه می‌کنند مقدار 6 تا 8 لیوان آب در طول روز مصرف کنید. نوشیدن آب در بسیاری از قسمت‌های بدن تاثیر دارد. مصرف به اندازه آب در طول شبانه‌روز علاوه‌بر افزایش سلامتی بدن، برای بیمارانی که به واریس مبتلا هستند بسیار مفید است. طبق نظر دکتر واریس پا افرادی که دچار واریس هستند، یبوست برای آن‌ها بسیار خطرناک خواهد بود. مصرف کافی آب باعث کارکرد درست معده و شکم می‌شود و از یبوست جلوگیری می‌کند.

مصرف آب برای درمان واریس پا

درمان واریس پا؛ مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه

در پاسخ به سوال «برای درمان واریس چه بخوریم» باید مطرح کنیم، میوه‌ها و سبزیجات منبع غنی از ویتامین و فیبر هستند و در کاهش یبوست نقش بسیار مفیدی دارند. مصرف سبزیجات سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان مانند توت یا انار باعث کاهش التهاب می‌شوند که برای درمان واریس پا بسیار موثر است. آنتی‌کسیدان‌های موجود در میوه‌ها موجب بهبود گرفتگی عروق بدن خواهند شد. میوه‌ها و سبزیجات ماده‌ای به‌نام بیوفلاونوئید دارند که موجب کاهش التهاب و افزایش جریان خون در بدن می‌شود و گردش خون را بهبود می‌بخشد.
همچنین آنتی‌کسیدان‌ها منابع غنی از ویتامین‌های C و E هستند. علاوه‎بر انار و توت، میوه‌هایی مانند موز، انجیر خشک و برگه زردآلو برای درمان واریس پیشنهاد می‌شود. علت واریس پا در جوانی ممکن است به‌ دلیل نشستن یا ایستادن طولانی مدت باشد. برای جلوگیری از ابتلا به واریس پا حتما در طول روز فعالیت بدنی و استراحت مفید داشته باشید. میزان کالری میوه‌ها به‌شدت پایین است و این مورد بسیار مفید خواهد بود. با دریافت کالری پایین میوه‌ها و سبزیجات از اضافه وزن و چاقی جلوگیری می‌کنید. همچنین میوه‌های فیبردار باعث پرکردن معده می‌شود و احساس سیری خواهید کرد.

مصرف سبزیجات و میوه‌ها، روشی موثر برای درمان واریس پا

مصرف داروهای گیاهی برای درمان واریس

برخی از داروهای گیاهی هستند که در بهبود گردش خون تاثیر مثبتی دارند و برای درمان واریس پا توصیه می‌شوند. در این قسمت این گیاهان و میوه‌ها را با هم بررسی خواهیم کرد.

  • دانه‌ چیا: دانه‌های چیا بر خلاف حجم و اندازه کوچکی که دارند، سرشار از مواد مغذی و غنی مانند فیبر و اسید چرب امگا 3 هستند. فیبر و امگا 3 می‌توانند عروق بدن را بهبود بخشند.
  • زنجبیل: گیاه زنجبیل یک خوراکی مفید برای درمان مشکلات واریس و رگ‌های واریسی است. زنجبیل باعث افزایش جریان خون می‌شود و به گردش خون کمک می‌کند.
  • سیر: معمولا کارشناسان برای درمان خانگی واریس پا مصرف سیر را توصیه می‌کنند. مصرف خوراکی سیر تازه باعث رفع التهاب و بهبود گردش خون می‌شود. سموم بدن با مصرف سیر خارج خواهد شد و هیچ عوارض جانبی در پی نخواهد داشت.
  • آووکادو: میوه گیاهی آووکادو چربی سالمی دارد که برای درمان واریس بسیار اثربخش خواهد بود. همچنین این میوه سرشار از پتاسیم و ویتامین‌های E و C است.
  • مارچوبه: شاید با گیاه مارچوبه کمی ناآشنا باشید. اما خواص بسیار مفیدی برای درمان واریس پا دارد. بهترین روش مصرف مارچوبه این است که قسمت انتهایی و چوبی آن را جدا کرده و بعد از آن بخش سبز رنگ را بخارپز کنید.

گیاه‌های فراوانی برای درمان واریس پا وجود دارد که ما در این بخش فقط به چند گیاه مشخص اشاره کردیم. درحالت‌کلی برای درمان واریس از مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه غافل نشوید.

خواص سیر برای واریس پا و داروهای گیاهی

درمان واریس پا؛ پرهیز از مصرف غذاهای شور

در پاسخ به پرسش «برای درمان واریس چه بخوریم» باید شرح دهیم که تا جای ممکن از مصرف غذاهای شور خودداری کنید. مصرف غذاهای شور باعث افزایش فشار خون در طولانی مدت خواهد شد. فشارخون بالا موجب مشکلات قلبی و گرفتگی عروق می‌شود که نه‌تنها برای واریس پا مفید نیست، بلکه سلامت قلب و عروق را به خطر می‌اندازد. برای درک بهتر این موضوع پیشنهاد می‌کنیم مقاله «علت گرفتگی رگ پای چپ» را مطالعه کنید.
مصرف سدیم و نمک علائم واریس را تشدید می‌کند و ممکن است پاهای بیماران واریسی به‌طرز عجیبی ورم کنند. پیشنهاد می‌کنیم غذاهای کنسروی، ترشی و فست‌فود را به‌طورکامل از رژیم غذایی حذف کنید. رژیم غذایی کم نمک را برای درمان واریس پا حتما در اولویت قرار دهید.

معجزه درمان واریس با کاهش مصرف نمک

رعایت رژیم غذایی سالم برای درمان واریس

در این مقاله به سوال «برای درمان واریس چه بخوریم» پاسخ دادیم و اشاره‌ای به غذاهای مفید برای درمان واریس پا داشتیم. به‌طور‌کلی مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه برای درمان واریس بسیار مفید است. همچنین رعایت ٰرژیم غذایی استاندارد و پرهیز از مصرف غذاهای شور و چرب را در نظر داشته باشید. هنگامی که به بیماری واریس مبتلا هستید، مصرف غذاهای شور بیماری شما را تشدید می‌کند و درمان واریس پا با مشکل ایجاد می‌شود. در کنار رژیم غذایی سالم، برای درمان واریس پا حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.

نظرات کاربران

  -     8   =   1  

support image

نیاز به مشاوره دارید؟

021-22642277

همین حالا با ما تماس بگیرید...

  +     1   =   3  

در حال ارسال...

Copyright 2024 bahar-e-zendegi.com